DE BEHOEFTE AAN KWALITEIT VAN WONEN & LEVEN

Weightless Living is zich bewust van de krapte op de woonmarkt. Weightless Living wil een steentje bijdragen om deze schaarste te doen terugdringen, waardoor er toegankelijkheid wordt gecreëerd. Betaalbaarheid is de drijfveer en comfort de maatstaaf.

Starters

Voor de huidige starter is het nagenoeg onmogelijk om een huis te kopen of te huren. In de huidige overspannen markt rijzen huizenprijzen de pan uit. Doorstroom en snelle flexibele nieuwbouw is één van de oplossingen om dit probleem te tackelen.

De prijs van een Cloud kubus woning maakt betaalbaar wonen vanaf vandaag mogelijk. Deze woonunits zijn compleet en voorzien van alle woongemakken. De Cloud kubus woningen zijn schakelbaar en stapelbaar waardoor er relatief weinig bouwgrond benodigd is om snel en veel m2 woonoppervlak te creëren met behoud van woongenot.

Het Weightless Living Cloud concept is ingericht om bij een wisselende gezinssituatie de bestaande woonunit eenvoudig uit te breiden. Daardoor biedt dit concept maximale woonflexibiliteit, die aansluit bij de portemonnee op dat moment. De woningen kunnen daarnaast aangeboden worden met een zeer aantrekkelijk hypotheekaanbod of een uniek lease-concept.

Ook de Weightless Living Villa’s zijn dusdanig geprijsd zodat de mogelijkheden voor starters legio zijn.

Vergelijk ze hier bij Typen Woningen en informeer naar de mogelijkheden

Eén en twee persoonshuishouden

De prijs en het formaat van een Weightless Living woning maken de woning uitermate geschikt voor één en twee persoonshuishoudens. Naast de ruime villa’s van 75m2 zoals de Air, Breeze, Leaf en Sky heeft Weightless Living de mooie Cloud Appartementen met een nog lagere instap beschikbaar. Hierdoor maakt Weightless Living betaalbaar wonen mogelijk in iedere levensfase.

Vergelijk ze hier bij Typen Woningen

Overzichtelijk Wonen

Ook mensen die na hun drukke carrière of in de fase zitten waarin hun kinderen het huis verlaten, kunnen met Weightless Living hun eigen nieuwe leeffase vormgeven.

Een Weightless Living woning die voorzien is van alle benodigde gemakken en luxe kan hier aan bij dragen. Maar dan een stuk overzichtelijker en vrijer. Vrijer als het gaat om financiële lasten en verbruik, maar dan met de rust en het comfort van vrijstaand wonen. Uiteraard is er altijd ruimte beschikbaar is voor een kleinkind of logee.

Bekijk de mogelijkheden van de Weightless Living Small Villa oplossingen

Recreatie of 2nd Home

Altijd al gedroomd van een tweede huis of een recreatiewoning op een idyllische vakantieplek? Weightless Living maakt het mogelijk.

De financiële mogelijkheden met hoog rendement maken het mogelijk eenvoudig en zonder zorgen een tweede woning te bezitten of een investering- verhuurobject aan te kopen

Bekijk de verschillende typen woningen

Student

Er worden verschillende oplossingen aangeboden voor studentenhuisvesting met Weightless Living woningen zoals het WL05 – Cloud Appartement.

De lage aankoopprijs van de Cloud Appartementen maken een eenvoudige instap mogelijk en de woning aantrekkelijk voor verkoop indien er een nieuwe (levens)fase is aangebroken. De geboden unieke leaseconstructies zorgen voor minimale financiële druk en opent de deur naar een eigen en betaalbare woning.

Neem aub contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zorgbehoevenden

Een Weightless Living woning biedt mantelzorgers de mogelijkheid hun naasten dicht bij zich te hebben. De flexibiliteit van de woningen maakt het mogelijk om gebruik te maken van een gelijkvloerse en praktische indeling, die tevens geschikt is voor mindervalide. Bewoning en gebruik van een Weightless Living woning voor bepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.

Weightless Living  opent daarnaast de deuren voor woon- en zorginstellingen. Snelle bouw en dus beperkt bouwoverlast geven instellingen de flexibele en kwalitatieve oplossing voor de bewoning van zorgbehoevenden.

(Op aanvraag zijn er voor de mantelzorg terugkoopregelingen mogelijk die het onbezorgd wonen voor een vastgestelde periode nog aantrekkelijker maken)

Arbeidsmigranten

Gemeenten en lokale overheden zijn op zoek naar humane en duurzame oplossingen voor het huisvesten van tijdelijke arbeidsmigranten. De flexibele Cloud appartement concepten van Weightless Living bieden de perfecte uitkomst.

Neem aub contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Migranten

Naast het huisvesten van groepen als studenten, zorgbehoevenden of arbeidsmigranten heeft Nederland tevens de plicht om asielzoekers en migranten (tijdelijk) onderdak te bieden. Weightless Living biedt hiervoor diverse mogelijkheden op maat.

Investeren

Heeft u interesse om Weightless Living als investeringsobject met een hoog rendement te omarmen? Weightless Living bespreekt graag met u de mogelijkheden of koppelt u aan lopende projecten.

Neem contact met ons op

CONTACT
ONS

Copyrights Weightless Living B.V. | Disclaimer      Privacy Policy     Sitemap

LinkedIn
Instagram
Menu