Tiny House Utrecht kopen

Tiny House kopen in Utrecht of omgeving?

Tiny House kopen in Utrecht of omgeving? Weightless Living is zich bewust van de krapte op de woonmarkt. Weightless Living wil een steentje bijdragen om deze schaarste te doen terugdringen, waardoor er toegankelijkheid wordt gecreëerd. Betaalbaarheid is de drijfveer en comfort de maatstaaf. Dit maakt het kopen van een Tiny House in Utrecht mogelijk voor verschillende doelgroepen, ongeacht de levensfase en samenstelling.

Bekijk de introductie van de Small Villa’s. Dit zijn volwaardige compacte huizen voorzien van alle luxe en techniek die volledig aansluiten bij de huidige hoogste maatstaf. Kortom een woning indien gewenst energieneutraal, die daarnaast door de efficiënte indeling en hoogwaardige draagconstructie geen millimeter onbenut laat.

Geïnteresseerd in een betaalbare woning van Weightless Living? Neem contact met ons op.

Tiny house in Utrecht kopen? Bij Weightless Living krijgt u:

 • null
  een turn-key comfortabele, flexibele, volwaardige woning;
 • null
  een onder architectuur ontworpen woning;
 • null
  die binnen één week kant en klaar kan worden opgeleverd;
 • null
  volledig circulair en 100% duurzaam is;
 • null
  voldoet aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteitseisen;
 • null
  met lage financiële lasten;
 • null
  die modulair te upgraden is;
 • null
  voorzien van hoogstaande techniek;
 • null
  continue toegang tot updates;
 • null
  keuze uit verschillende verzekeringspakketten;
 • null
  mogelijkheid tot financieringsvormen waaronder een klantgericht lease concept;
 • null
  volledige ontzorging door (optionele) onderhoudscontracten.

Kortom een totaalpakket van diensten en opties waar u als toekomstige huiseigenaar van de beste service kunt genieten.

Benieuwd welke woning bij u en uw wensen past? Scroll dan door op deze site.
Tiny House Utrecht kopen

TINY HOUSE KOPEN IN UTRECHT

In Utrecht valt altijd wel iets te beleven. Zelfs voor de bewoners blijft de stad verrassen. Een Tiny House in Utrecht kopen is, ongeacht uw levensfase, een echte aanrader. Utrecht is compact en overzichtelijk. Musea, winkels en horeca liggen centraal, waardoor de stad gemakkelijk wandelend te verkennen is. De stad komt echt tot leven op de charmante pleinen en stegen. Verder is het kloppende hart van Nederland een eeuwenoude universiteitsstad. De Tiny Houses in de omgeving Utrecht zijn door de prijs een ideale optie voor starters, doorstromers, mantelzorg of recreatie. Daarnaast is het kopen van een Tiny House in Utrecht ook als investering enorm interessant.

Geïnteresseerd in een Tiny House in de omgeving van Utrecht? Neem contact met ons op.

Weightless Living presenteert een viertal basis woningen van Tiny Houses tot flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN

Weightless Living bedient allereerst bewoners die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Weightless Living is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Weightless Living garandeert dat alle woningen voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Wat kost een Tiny House? En wat zijn de financieringsmogelijkheden?

Wat kost een Tiny House in Utrecht?

Wat een Tiny House kost is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Bij aankoop van een Tiny House moet u rekening houden met drie onderdelen, namelijk: de grond, het Tiny House en het onderhoud van de woning.

Bij Weightless Living denken wij graag mee over de financiering van uw woning. Zo bieden wij een speciaal lease-programma aan en is het ook mogelijk om een hypotheek te krijgen op uw Tiny House. Wilt u meer weten over de financieringsmogelijkheden? Bekijk dan de financiering pagina.

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden? Neem contact met ons op.

Menu