Tiny House Rotterdam kopen

Tiny House kopen in Rotterdam of omgeving?

Tiny House kopen in Rotterdam of omgeving? In een tijd waarin er een steeds grotere behoefte aan mobiliteit en vrijheid is heeft Weightless Living een innovatief prefab bouwconcept ontwikkeld. Het bouwconcept bestaat uit modulaire woningen, waarmee afgerekend wordt met de traditionele manier van wonen. Betaalbaarheid is de drijfveer en comfort de maatstaaf. Dit maakt het kopen van een Tiny House in Rotterdam mogelijk voor verschillende doelgroepen, ongeacht de levensfase en samenstelling.

Weightless Living presenteert een viertal basis woningen van Small Villa’s tot flexibele, uitbreidbare en duurzame kubusconstructiewoningen. Het concept van Weightless Living is zo ingericht dat de woningen bij een wisselende gezinssituatie de bestaande woonunit eenvoudig uit te breiden is.

Geïnteresseerd in een betaalbare woning van Weightless Living? Neem contact met ons op.

Tiny house in Rotterdam kopen? Bij Weightless Living krijgt u:

 • null
  een turn-key comfortabele, flexibele, volwaardige woning;
 • null
  een onder architectuur ontworpen woning;
 • null
  die binnen één week kant en klaar kan worden opgeleverd;
 • null
  volledig circulair en 100% duurzaam is;
 • null
  voldoet aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteitseisen;
 • null
  met lage financiële lasten;
 • null
  die modulair te upgraden is;
 • null
  voorzien van hoogstaande techniek;
 • null
  continue toegang tot updates;
 • null
  keuze uit verschillende verzekeringspakketten;
 • null
  mogelijkheid tot financieringsvormen waaronder een klantgericht lease concept;
 • null
  volledige ontzorging door (optionele) onderhoudscontracten.

Kortom een totaalpakket van diensten en opties waar u als toekomstige huiseigenaar van de beste service kunt genieten.

Benieuwd welke woning bij u en uw wensen past? Scroll dan door op deze site.
Tiny House Rotterdam kopen

TINY HOUSE KOPEN IN ROTTERDAM

Rotterdam, de havenstad in het westen van Nederland. Rotterdam is een stad met vele gezichten; een stoere havenstad, moderne uitgaansgelegenheden, chique winkels en een hippe kunstenaarsstad. Rotterdam staat bekend vernieuwingen te omarmen, met als gevolg een steeds veranderende skyline. Een Tiny House in Rotterdam kopen is, ongeacht uw levensfase, een echte aanrader. De stad Rotterdam heeft een jonge stadscultuur, wat resulteert in een groot aanbod aan attracties, festivals en musea. Daarnaast hebben de bewoners van Rotterdam de beschikking tot een groot scala aan winkels en horecagelegenheden. De Tiny Houses in de omgeving Rotterdam zijn door de prijs een ideale optie voor starters, doorstromers, mantelzorg of recreatie. Daarnaast is het kopen van een Tiny House in Rotterdam ook als investering enorm interessant.

Geïnteresseerd in een Tiny House in de omgeving van Rotterdam? Neem contact met ons op.

Weightless Living presenteert een viertal basis woningen van Tiny Houses tot flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN

Weightless Living bedient allereerst bewoners die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Weightless Living is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Weightless Living garandeert dat alle woningen voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Wat kost een Tiny House? En wat zijn de financieringsmogelijkheden?

Wat kost een Tiny House in Rotterdam?

Wat een Tiny House kost is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Bij aankoop van een Tiny House moet u rekening houden met drie onderdelen, namelijk: de grond, het Tiny House en het onderhoud van de woning.

Bij Weightless Living denken wij graag mee over de financiering van uw woning. Zo bieden wij een speciaal lease-programma aan en is het ook mogelijk om een hypotheek te krijgen op uw Tiny House. Wilt u meer weten over de financieringsmogelijkheden? Bekijk dan de financiering pagina.

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden? Neem contact met ons op.

Menu