Tiny House Nijmegen kopen

Tiny House kopen in Nijmegen of omgeving?

Tiny House kopen in Nijmegen of omgeving? In een tijd waarin de behoefte aan vrijheid en duurzaam wonen steeds groter wordt heeft Weightless Living een revolutionair prefab bouwconcept ontwikkeld. Het bouwconcept bestaat uit meerdere betaalbare woningen, waarmee afgerekend wordt met de traditionele manier van wonen.

De kleine huisjes van Weightless Living zijn betaalbaar, comfortabel en duurzaam. Dit maakt het kopen van een Tiny House in Nijmegen mogelijk voor verschillende doelgroepen, ongeacht de levensfase en samenstelling.

Geïnteresseerd in een betaalbare woning van Weightless Living? Neem contact met ons op.

Tiny house in Nijmegen kopen? Bij Weightless Living krijgt u:

 • null
  een turn-key comfortabele, flexibele, volwaardige woning;
 • null
  een onder architectuur ontworpen woning;
 • null
  die binnen één week kant en klaar kan worden opgeleverd;
 • null
  volledig circulair en 100% duurzaam is;
 • null
  voldoet aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteitseisen;
 • null
  met lage financiële lasten;
 • null
  die modulair te upgraden is;
 • null
  voorzien van hoogstaande techniek;
 • null
  continue toegang tot updates;
 • null
  keuze uit verschillende verzekeringspakketten;
 • null
  mogelijkheid tot financieringsvormen waaronder een klantgericht lease concept;
 • null
  volledige ontzorging door (optionele) onderhoudscontracten.

Kortom een totaalpakket van diensten en opties waar u als toekomstige huiseigenaar van de beste service kunt genieten.

Benieuwd welke woning bij u en uw wensen past? Scroll dan door op deze site.
Tiny House Nijmegen kopen

TINY HOUSE KOPEN IN NIJMEGEN

Een Tiny House in Nijmegen kopen biedt veel mogelijkheden. Zo is het door de prijs een ideale woongelegenheid voor starters, doorstromers, mantelzorg of recreatie. Daarnaast is het kopen van een Tiny House in Nijmegen ook als investering enorm interessant. De stad Nijmegen beschikt over veel leuke terrassen en winkels. Naast de grote ketens zijn er ook kleinere winkeltjes die zeker het bezoeken waard zijn. Verder vinden er jaarlijks verschillende evenementen plaats, waaronder het wandelfestijn ‘de Vierdaagse‘. Tijdens dit evenement trekken meer dan tienduizend wandelaars de wandelschoenen aan om deel te nemen aan een meerdaagse wandelprestatietocht.

Geïnteresseerd in een Tiny House in de omgeving van Nijmegen? Neem contact met ons op.

Weightless Living presenteert een viertal basis woningen van Tiny Houses tot flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN

Weightless Living bedient allereerst bewoners die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Weightless Living is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Weightless Living garandeert dat alle woningen voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Wat kost een Tiny House? En wat zijn de financieringsmogelijkheden?

Wat kost een Tiny House in Nijmegen?

Wat een Tiny House kost is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Bij aankoop van een Tiny House moet u rekening houden met drie onderdelen, namelijk: de grond, het Tiny House en het onderhoud van de woning.

Bij Weightless Living denken wij graag mee over de financiering van uw woning. Zo bieden wij een speciaal lease-programma aan en is het ook mogelijk om een hypotheek te krijgen op uw Tiny House. Wilt u meer weten over de financieringsmogelijkheden? Bekijk dan de financiering pagina.

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden? Neem contact met ons op.

Menu